• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Június 1-je óta próbálkozunk a babával. Előtte a menstruációm rendszeres és normális volt, a ciklusom 30 nap volt! Mióta próbálkozunk a babával azóta megváltozott. Május 17-én volt meg a menstruációm a következő Június 28-án (42 nap), majd Augusztus 1-jén (34 nap),majd Szeptember 10-én (40 nap). Ez normális, hogy ennyit késik? Remélem nincsen semmi probléma?! Májusban voltam nőgyógyásznál teljes kivizsgáláson, hogy gyermeket szeretnénk és hogy egészséges vagyok e, az orvos azt mondta, hogy igen, semmi akadálya,hogy gyerekem szülessen! Akárhányszor késik mindig arra gondolok, hogy várandós vagyok.....amit nagyon szeretnék már! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció késése témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a következő 2-3 hónapban is ilyen rendszertelenek, illetve elnyúlóak a ciklusok, ismételt nőgyógyászati vizsgálat javasolt esetleges okok kiderítésére. Ilyen hormonproblémák lehetnek pl. tüszőérés hiánya, prolaktin (tejtermelésért felelős hormon) túltermelődése, pajzsmirigyproblémák, férfihormon túltermelődés, policisztás ovarium betegség stb. Ezek a megfelelő hormonvizsgálatokkal tisztázhatók.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 10:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: