• Tényleg hüvelyi fertözés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornö! Ismét önhöz fordulnék kérdésemmel.... Babát szeretnénk, lassan 1éve probálkozunk hiába. 8.kán teszteltem, de negativ lett. 9-14ig kellett volna h menzeszem legyen...a tüneteim megvoltak (mellfeszülés, étvágytalanság) szokásossan az elsö nap barnázás volt, a második nap hirtelen elviselhetetlen görcseim voltak amik 1-2percig tarottak, ezeket pedig élénkpiros vérzés követett, valamint kb. 2-3cm átméröjü börbarabkák (gondolom én) távoztak a vérzéssel (mellékelem a képet is). A következö napokon pedig semmi...se vérzés, se bördarbkák, csak görcsök.... Orvosomhoz fordultam... Csinált ultrahangot, hüvelyi ultrahangot, és megvizsgált. Vett le rákszürésre mintát, a hiányos menziszt hüvelyi fertözésre fogta, valamint közölte, h ebben a honapban még nem volt peteérésem, szedjek Folsavat, teszteljek ujra+2hét mulva ellenörzés.... Az állitolagos hüvelyi fertözésemre nem kaptam gyogyszert.... Ujra teszteltem és negativ.. Ön szerint mi lehet a baj? Valami komolyabb betegség lehet? Tisztelettel RD

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Kedves RD! Vizsgálat nélkül nem tudok mit mondani, de mivel nőgyógyász vizsgálta, feltehetően komoly baj nincsen, hiszen azt mondta volna Önnek. Ha 1 év alatt nem jön össze a terhesség, meddőségi szakrendelésen szisztematikus kivizsgálás elkezdése indokolt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 12:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: