• Brigi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretnem megtudni mi a tehendon mert az utolso honapban ket hetente mestrualok es hasi fajasom is van ami edig nem volt .Azt btudom hogy van sebb a mehnyakon ha lehet e atol a gyakori verzes? Nem hasznalok semi fogamzas gatlot. Es ha van valami oszkotetes azal hogy mind a ket honom alat van daganatos csomo es a jobb melben is a honom alat nagyobak es a melben kics kukorica szem nagysagu. Koszonom elore is a valaszt.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Mielőbb forduljon nőgyógyászhoz, mert - sok egyéb ok mellett - akár méhnyakrákja is lehet.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 09:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: