• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 36 éves vagyok már 15 éve szedek fogamzásgátló gyógyszert. A múlt hónapban azaz augusztus 6.-án menstruáltam utoljára és mint minden hónapban bevettem a következő gyógyszeremet az esedékes napon ami augusztus 10.-én volt. Majd szedtem 3-om napig és sajnos otthon maradt a gyógyszerem(nyaralni mentünk) ezért nem folytattam mert már egyébként is terveztem abba hagyni mert szeretnék kisbabát. Ezt követően újra megjött 15.-én. Ami nem volt mondható normális vérzésnek kevés volt nem élénk piros és kb 4-5 napig tartott . Viszont most szeptember 9.-e van és azóta semmi. Most honnan kell számolnom a következő menstruációt? Ami még érdekes lehet a válasz miatt. Kb. 1 hétig fájtak a melleim vagyis inkább csak a mellbimbóim de mostmár ez is elmúlt. A párommal nem védekezünk csak vigyázunk szeretkezéskor. A kérdésem: Kell-e orvoshoz fordulnom és mikor kellene vagy kellett volna megjönnie? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! Nem lehet tudni, mikor kell megjönni a vérzésének, a szabálytalanul abbahagyott szedést követő megvonásos vérzés után várhatóan egy hónapon belül. Ha nem jön vérzés, végezzen terhességi tesztet. Orvoshoz akkor kell fordulni, ha vagy pozitív a terhességi teszt, vagy minimum 3 hónapig nem jelentkezik menses.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 15:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés