• Endometriózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Menstruációm alatt amióta megvan mindig óriási görcseim voltak és sajnos már egyik görcsoldó sem hat még más gyógyszerrel kombinálva sem.Egyik ismerősöm említette hogy ő is így volt és neki endometriózist állapítottak meg.Szeretném tudni mik ennek a tünetei hátha én is ebben szenvedek, és ezt hogyan és hol vizsgálják ki?Előzőleg a nőgyógyászom hátraeső méhet állapított meg nálam nem tudom hogy ez jelentheti e a görcsöket.Válaszát előre köszönöm B.M.Mariann

        Dr. Deli Tamás válasza a endometriózis témában

        Kedves Mariann! Az endometriosis tünetei kiterjedtségétől függően: fájdalmas menses és közösülés, meddőség, vérvizelés menses alatt, véres széklet menses alatt. Diagnosztizálni nőgyógyászati vizsgálattal, hüvelyi ultrahanggal, vérből levett CA-125 markerrel lehet. A kivizsgálást nőgyógyász végzi.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 09:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés