• Nőgyógyász választása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az én problémám nem kifejezetten orvosi jellegű. Egy 4 éves párkapcsolatban élek,3 éve költöztünk párommal vidékről Pestre. Albérletben lakunk. Most jött el a baba ideje,de nincs bejelentet budapesti lakcímünk.A kérdésem az lenne,h így is igénybe vehetjük az ingyenes ellátást? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves kérdező! Ha magyar állampolgárok, akkor minden további nélkül igénybe vehetik az ingyenes ellátást az ország bármely pontján. A nőgyógyászatra beutaló nélkül is el lehet menni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 20:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 23:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem