• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy hat napja voltam nőgyógyászati vizsgálaton, (méhnyakrák szűrésen). Azóta azonban folyamatos alhasi fájdalmaim vannak, görcsölök illetve pecsételő vérzésem van. A menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie, de az is úgy tűnik késik, a derekam fáj, a mellem feszül, az alhasi fájdalmaim nem szűnnek, fel vagyok fújódva és a pecsételő vérzésem sem szűnt meg. El sem tudom képzelni, hogy mitől lehetnek a panaszaim, de kérem Önt, segítsen nekem ezt a számomra rejtélyes kérdést megoldani. Köszönettel!

        Dr. Deli Tamás válasza a pecsételő vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A legrosszabb esetben méhen kívüli terhes, úgyhogy végezzen terhességi tesztet és haladéktalanul keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 19:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés