• HCG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!! Azt szeretném kérdezni,hogy a HCG szint emelkedése csak a terhességtől lehet??Mivel 2orvosnál is jártam az egyik nem talált semmit a másik szerint viszont terhes vagyok,mivel megnövekedett a HCG szint!Viszont csináltam 2 tesztet is mindkét teszt negatív lett.Most eléggé összezavarodtam.Ön szerint mástól is növekedhet a szint,vagy csak ez okból. Előre is nagyon köszönöm a válaszát!! Tisztelettel Veronika

        Dr. Deli Tamás válasza a HCG témában

        Kedves Veronika! Mola hidatidosa, choriocarcinoma nevű betegségekben is emelkedett a b-HCG szintje, azonban mivel ez ugyanaz a hormon, mint ami a terhességben emelkedik, a terhességi tesztek ugyanúgy pozitívvá válnak.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 14:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés