• Rendszertelen vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt.DR-nö/ur/akérdésem,a,következö.tavaj volt egy méhenkivüli terhességem amit laproszkopos,mütéttel,eltávolitottak,de sajnos,petevezetékkel együt.miveltöbesetben is voltmár ugy hogy egyhonap késésel,jötmeg,avérzésem.most például,julius,28-án voltmeg,azota,nemjelenkezet,vérzés.vettem tesztet,denegativ lett,tehát terhesség nemlehet.önszerint nemlehet hogy,a vérzés,véglegelmaradását jelzi.válaszát elöreis köszönöm.tisztelettel.szilágyi erzsébet.

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Ezt ezek alapján megjósolni nem lehet. A menopausa akkor áll be, ha az utolsó vérzés után egy év eltelik, addig még előfordulhat peteérés és menses.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 04., 11:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés