• Abortusz utáni menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Júlis 4.-én és 5.-én volt egy abortuszom és azóta még mindig nem jelentkezett a menstruációm.Voltam kontrolon és azt mondta az ottani orvos nyugodjak meg semmi betegségem sincs várjak,most fog megjönni valamikor.Csináltam számtalan tesztet mindegyik negatív lett.Szeptember 1-én pecsételő vérzésem jelentkezett úgy éreztem ,hogy mostmár beveszem az első fogamzásgátló tablettám, de a mai nap folyamán is csak pecsételgető vérzésem van.ezért fodultam önökhöz ,hogy folytassam a tabletta szedését vagy csak akkor folytassam ha biztos lehetek abban ,hogy havi vérzésem van. Előre is köszönöm szépen válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar, abortusz témában

        Tisztelt Hölgyem! Csak akkor folytassa a tablettát, ha megjön rendesen a menses, addig óvszerrel védekezzen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 14:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés