• Gyno-Pevaryl hüvelykúp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az alábbi problémával kapcsolatosan szeretném a segítségét kérni: Gombás fertőzésemre Gyno-Pevaryl hüvelykúpot írt fel a nőgyógyász (6 db-ot). Az első kúp felhasználása óta rózsaszínes, enyhén véres váladékozást tapasztaltam. Szeretnék érdeklődni, hogy ez természetes-e? Folytassam a kúp alkalmazását, vagy hagyjam abba és keressem fel a nőgyógyászt? (Nem tudom, lényeges-e, de Yadine fogamzásgátlót szedek.) Köszönettel, további jó munkát kívánva:

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvelykúp, vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A hüvelygyulladás, amire a kúpot kapta, okozhatja a leírt tünetet. Ne aggódjon miatta és nyugodtan fejezze be a kúrát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 02., 10:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés