• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Augusztus elején jött elő ez a problémám. Menstruácio előtti héten gyenge alhasi fájdalmak jelentkeztek, mint a menstruációs görcs, és enyhébb fehérs folyás, ami nagyon meleg érzéssel társult. Estére ez átváltott égető érzéssé és nagyon erösen viszketett. Menstruácio után elmentem női orvoshoz ekkor vett tőrletet és addigis kaptam Candibene krémet és hüvely tablettát. 3 napra rá megjött a törlet eredménye és negatív lett mindenre. Most, 10 nappal menstruáció után ismét előjött, de viszketés nélkül. Előtte nyomást érzek az alhasamban, állandó diszkomfort érzésem van elötte, feszít és a folyás nagyon meleg. Ez van tegnaptól. Januártól májusig visszatérő hólyaghurutom volt minden hónapban 1x. Erre Urogint ittam és azóta is megiszok belöle egy adagot, ha úgy érzem elő szeretne jönni. Szinte ugyanezeket szoktam érezni hógyahurut előjövetele előtt is, csak folyás nélkül. Sajnos a női orvosom most 2 hét szabadságon van, ezért nem tudok elmenni kenetvizsgálatra, de addigis jó lenne valamit kezdeni vele, vagy ez természetes dolog? Fogamzásgátló tablettát szedek már 5 éve, 2 éve élek kapcsolatban. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a folyás témában

        Tisztelt Hölgyem! Az alhasi fájdalom miatt mielőbb forduljon nőgyógyászhoz, otthon előtte friss terhességi tesztet végezzen. Folyadékot bőven fogyasszon, a patikában Gynoxin kúpot vehet vény nélkül, használja el (ha nem allergiás rá). A hüvelyflóra rendezésére Gynophilus caps. javasolt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 12:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés