• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Arra a kérdésre szeretnék választ kapni,hogy a fogamzásgátló gyógyszer okoz-e fájdalmas pisilést?! 1 évig szedtem a gestomix(20/75)fogamzásgátló tablettát és mindig olyan volt mintha fel lennék fázva még nyáron is +40 fokban.Aztán abbahagytam mert havi szinten volt hüvelygombám...ezt is előidézheti a gyógyszer? Előre köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező! A fog. gátló nem okoz hüvelygombát, d3 a közhiedelemmel ellentétben fertőzést se, hanem az okozza a fertőzést, hogy az ondó a hüvelyben marad, ezrt aktus után irrigáljon tejsavval.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 11:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés