• Gomba vagy irritácio?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dokotrnő! A megvonásos vérzésem 2.napján jelentkeztek a problémáim. Égő, viszkető érzés ill. duzzadt piros szeméremajkak. Az elmult 3 hónapba 2szer is megkellett fordulnom a nőgyógyászomnál, méhnyak gyulladás miatt, majd méhgyulladás miatt. Sexuális életem elég rikta mivel távkapcsolatban élek. A kérdésem a következő lenne, a mostani tüneteimnek lehet köze a gyulladásaimhoz, vagy esetleg a egészségügyi betét irritálhat (tampont nem használhatok a gyulladás óta nem is merek, mert érzékeny vagyok). Ezek a tünetek most jelentkeztek elősször, nagyon kelletlen. Probálkozzak esetleg Canesten krémmel, az orvoshoz már nincs képem menni, minden hónapba van valami bajom, és szeptemberbe mennem kell kontrollra, ezért érdekelne valami kezelés, ami ha esetleg beválik és elmulnak a tüneteim ne kelljen orvoshoz menni. Válaszát köszönöm!!

        Dr. Veress Dóra válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Keresse fel bátran a kezelőorvosát, mert a tüneteit nem csak a betét okozza, hanem valamilyen fertőzésre utalnak a panaszai. Ez lehet gomba, de akár bakteriális fertőzés is, amit megfelelő vizsgálattal a nőgyógyász tud megállapítani. A kezelés is a kórokozótól és a tünetek kiterjedtségétől függ.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 22:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 00:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés