• Terhes lehetek???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Eddig a menstruációm napján szokott fájni a hasam,és meg is jön,ez mindig így volt.Most azonban néhány napja fáj,persze nem egyfolytában,és véres folyásom volt,de nagyon minimális,de nem is igazán mondanám véresnek,inkább olyan halvány rózsaszínű.A kérdésem az lenne,hogy terhes lehetek e?Van egy 15 hós kisfiam,emlékszem vele is barnás-véres folyásom volt néhány napig(persze akkor még nem tudtam róla)Még tesztet nem mertem csinálni.Olvastam h.terhességnél is lehet hasfájás.Válaszát előre is köszönöm:Bea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Bea! Ne féljen tesztet csinálni, ez adhat választ arra a kérdésére, hogy terhes-e. A tünetek alapján lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 21:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés