• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Méhszájsebem van, amit eddig már kétszer ecsetelt az orvosom, utoljára egy hónapja és akkor azt mondta, hogy elég lesz 3 hónap múlva visszamennem, mert szépen gyógyul. De azóta is mindennap van egy kevés sárga folyásom. Még a kezelést követően az orvosom azt tanácsolta, hogyha panaszaim lennének használjak el két egymást követő estén 1-1 cikatridinát. Ezt megis tettem, de a sárga folyás nem akar elmúlni, de egyéb tünetem nincs(nem viszket és szaga sincs). Ön szerint ez ilyen esetekben normális vagy tehetnék ellene valamit? Mi lehet az oka egyáltalán? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a méhszájseb témában

        Kedves Kérdező!Amíg a rákszűrés eredménye jó,addig nem lehet nagy baj.Ha panaszokat okoz,akkor el lehet távolítani különböző módszerekkel.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 18:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés