• Lehetek-e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az lenne a kérdésem, hogy még június 25-én együtt voltam a barátommal. használtunk óvszert természetesen. aztán június 30.-án meg is jött a menstruációm(hozzáteszem most voltam először fiúval). 31 nap telt el az elötte levő menstruációm között, szóval rendes ciklus volt. aztán a menszeszemnek vége lett július 6.-án és azóta nem volt menszeszem,. sokáig nem aggódtam, de már kezdek félni. lehetséges a terhesség ilyen körülmények között?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Nem valószínű, hogy terhesség okozza a késését, ha az utolsó rendes menses óta nem élt nemi életet, de ha így is lett volna, ilyen esetekben is tesztet kell csinálni, ha pedig élt nemi életet, akkor főleg. Friss teszttel keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 21:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: