• Lehet így is babám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Elég összetett problémával fordulok Önhöz. Először is kezdeném azzal hogy ez év februárjában volt egy méhpolip műtétem, akkor egy polipot távolítottak el, most júliusban újabb kettőt eltávolítottak a méhemből, most szeretnénk kisbabát a párommal, de nem tudom ki adna beutalót egy teljes labor és hormon vizsgálatra mert eddig semmilyen vizsgáklatot nem végeztek rajtam az ultrahangon kívül. A másik gond pedig hogy ultrahangon derült ki van egy petefészek cisztám is amibe vér van, azt mondja az orvos nem befolyásolja a babát, de nem értem hová tűnne terhesség alatt? Szerintem növöget a ciszta mert egyre nagyobb a hasam és mindig fel vagyok fújódva. A hajam is nagyon hullik és fáradékony vagyok, hízok is. Ezzekkel a problémákkal menyi az eséllye a teherbeesésnek, mert már azt is mondták a poliptol meddő lehetek... Várom mielőbbi válaszát. köszönettel

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Hölgyem! Laborvizsgálatot bármilyen orvos rendelhet Önnek, amennyiben indokoltnak látja. A ciszta (méretétől, jellegétől függően) a terhesség alatt felszívódhat. A hajhullás, hízás kivizsgálására a férfihormonok szintjét lehet érdemes ellenőrizni, pl. nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelésen.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 13:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 05:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés