• Barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő/Úr! Ultrahang vizsgálaton kiderült, hogy 5-6 hetes terhes vagyok, de még csak a petezsák látszott. Néhány napja barnás folyásom van naponta 1szer 2szer. Elevitet szedek. Az első terhességemnél nem volt semmi gond. Mitől lehet ez? Lehet hogy elveszítem a babát? válaszát köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tiszelt Hölgyem!

        Előfordulhat, hogy kiegészítésként gyógyszert kellene szednie, ha nem megfelelő a sárgatest-hormon termelése, mert ez okozhat vérezgetést, vetélést. De lehet, hogy a barnás folyás fertőzés, nem tudom milyen jellegű. Ennek eldöntése érdekében forduljon orvoshoz, ahol egy vizsgálattal eltudják dönteni, melyikről van szó, és a szükséges gyógyszert felírják.

        Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-05 22:45:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés