• Babavárás tervezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Előzmény: Tisztelt Cím! Egy kérdésem lenne, ha tudna segíteni. kb.3hónapja voltam vérvételen. Ott nem lettek az eredményeim túl jók. A véreredményemmel soha nem volt semmi probléma sem. A háziorvosom Aspirin Protect 100mg-ot, és Torvalipin 40mg-ot írt fel nekem.Azt mondta, hogy az Aspirint életem végéig kell szedni, és amennyiben babát szeretnénk, akkor ha felmerül a terhesség legkisebb gyanúja is, akkor abba kell hagyni a gyógyszer szedését, és injekciózni kell magam. Kérdésem az lenne, hogy most szeretnénk babát, és ezzel kapcsolatban kell-e valamire ügyelnem, ha ezeket a gyógyszereket szedem. Tisztelt Cím! Köszönöm a válaszukat a kérdésemre Kérték, hogy az eredményeim is küldjem el. Serum Cholesterin 6,7mmol/L Fehérvérsejtek 9,16G/L MCV 80,8 fL Fibrinogén (derivált) 4,1g/L A fent leírt eredményeim nem voltak jók, és ennek tükrében írta fel a háziorvosom a már korábban említett gyógyszereket. A többi érték, az mind jó lett. Amennyiben további adatokra lenne szükség, kérem, szíveskedjen megírni. Igazából meg vagyok kicsit ijedve, hogy pont babavárás előtt egy ilyen dolog történik, és nem lesz e később ebből gond /esetleg a terhesség alatt, vagy pl.:szülésnél/. Köszönöm segítségüket.

        Dr. Boros Miklós válasza a teherbe esés témában

        Kedves Kérdező!Teherbeesés előtt belgyógyászati vizsgálat szükséges,ahol eldöntik,hogy melyik gyógyszer hagyható el és melyiket kell feltétlen szednie.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 20:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés