• Pajzsmirigy és menstruácio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.!Abban szeretném a segítségét kérni mi tévő legyek 2éve felfedezték nálam a pajzsmirigy alul működését mindig kis duci voltam kaptam rá L-thiroxid gyógyszert de ettől nem hogy fogytam volna hanem felhíztam pluszba 15kg-ot!Abba hagytam a gyógyszert csináltak nekem egy vérképet és azt mutatta hogy jó a hormon szintem rá 4hónapra elmaradt a menszeszem utána elmentem nőgyogyászhoz aki fel írt nekem Norcolut gyógyszert ami meginditotta a menszeszem 1évig meg is volt és most megint ott tartok hogy nem jön meg voltam vele orvosnál de azt mondta a nőgyogyász majd meg jön magától meg fogyak le mert kövér vagyok igaza van tényleg lekéne fogynom de mindig duci voltam és soha nem volt problémám a menszeszemel!Nem tudom mi tévő legyek már mert ez így nem jó hogy nem jön meg a havim kérem adjon tanácsot!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Nőgyógyászati endokrinológiai kivizsgálás szükséges policystás ovarium betegség, hyperandrogenismus, hypothyreosis, hyperprolactinaemia kizárása érdekében.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 09., 17:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 14., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés