• Minden negatív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dokorúr/nő! Nőgyógyászati problémám lenne, ami úgy 2 hete kezdődött égetéssel, viszketéssel. Azt hittem gombás fertőzés, ami már többször volt, így hát elkezdtem Canestennel kezelni és múlt hét csütörtökön nőgyőgyászhoz is mentem mert szerettem volna valami olyan gyógyszert ami teljesen kiöli a candidát-azt hittem ez tér vissza mindig. Csütörtökön kenetet vettek, aminek már pénteken megjött az eredménye. Az orvos azt mondta ezzel ő nem tud mit kezdeni, minden negatív lett. A papíron ez áll: tisztasági fok: 2, trichonomas:neg., candida alb.:neg. Ezután kérdeztem mit csináljak az írtózatos viszketéssel, de ő nem tudott semmit mondani, elküldött. Azóta is rettenetesen viszketek. Önöktől érdeklődnék, hogy mi lehet ez, mit vegyek rá, ami elmulasztaná? Segítségüket előre is nagyon köszönöm Tisztelettel: Dia

        Dr. Deli Tamás válasza a viszketés témában

        Kedves Dia! Lehet allergia tisztítószerre, betétre, öblítőre, tamponra. Célszerű kamillás lemosás, a tünetek mértékétől és helyétől függően Bepanthen, Neogranormon, szükség esetén steroidok krém. Antiallergén betétet, tisztítószert, szappant használjon. Ha a tünetek nem múlnak, ismételt vizsgálat szükséges.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 11:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 14., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés