• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Fogamzásgátló tablettát szedek (évek óta), de ebben a hónapban furán jött meg. Mindössze két napig tartott, akkor is csak barnás színű volt, nem volt élénk ("friss") piros színű. A gyógyszert mindig időben bevettem, nem szedtem antibiotikumot, nem hánytam, nem volt hasmenésem sem. Elvileg kizárható a terhesség, de akkor is furának tartom, hogy csak két nap volt, illetve előtte 3 nappal volt egy kis maszat, meg utána is 1 nappal (amikor még lennie kellett volna rendesen). Egyébként alig ettem valamit az elmúlt egy hétben, nem vagyok éhes, főtt ételt egyáltalán nem, néha egy szendvicset, de azzal el vagyok egész nap. Lehetek terhes a gyógyszer ellenére? Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Nagyon valószínűtlen hogy terhes legyen, de a biztonság kedvéért csináljon egy tesztet, valószínűbb az az ok, hogy a tartós tablettaszedés miatt a nyálkahártya vékonyabb lett, és kevesebb tudott leválni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 08., 10:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: