• Méhen kivüli terheség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elnézést hogy megint zavarom csak akor nem értem azt monta nekem az orvos mikor kivizsgált hogy belül megvan dagadva a job vagy a bal oldal.és a páromal nem védekezünk és én azét gondolom mivel hogy azt monta az orvos hogy nem vagyok terhes vérvételböl kiderül de a vér csoportom az hcg és azt monta hogy ez ki mutatja hogy nem vagyok terhes ez mijen vér csoport ez a hcg? és a nögyogyász mikor megvizsgál akor a méhen kivül terh+eséget is kimutatja mert beirtam a vércsoportom és ez a méhen kivüli terheségnél van meg fáj vagy nyilal a hasam ajánál és csak fehér fojásom van és utána voltam a páromal ugy és utána bevéreztem de nem tudom most hogy megint menyekel orvoshoz? elöreis köszönöm a türelmit.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a méhen kívüli terhesség témában

        Kedves Kérdező! A Hcg nem vércsoport, hanem a terhességben termelődő hormon, melynek szintje méhen kívüli terhességben is magasabb. Ha méhen kívüli terhességről lenne szó, orvosa ezt észrevette volna. Ha a vérzés nem múlik, akkor kell orvoshoz fordulnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 06., 22:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: