• Mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/ Ur! Másfél hónapja voltam nogyógyásznál, akkor mindent rendbent találtak nálam. Most már negyedik napja barnás folyásom van, ma a legerosebb, picit véres is és mintha egy kicsit " nyálkás" lenne. A menstruációm rendszeres, másfél hét múlva várható. A fogamzásgátlót már ebben a hónapban nem szedtem. Mi okozhatja ezt? Felfázás vagy stressz vagy hogy abbahagytam a gyógyszert? Válsazát elore is koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező! Azt is jó lenne tudni, hogy a ciklus hanyadik napján jelentkezik a pecsételés, ugyanis nem mindenkinél egyforma hosszú a ciklus, de oka lehet hormonzavar, gyulladás, petefészek ciszta, tehát vezessen ciklusnaptárat, és ezzel keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 13:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés