• -

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, ha megjött a mensesem, de késett 3 napot, akkor lehet- e hogy petefészek cisztám vagy esetleg petefészek gyulladásom van? Az alhasam mozgás hatására tegnap óta szúr.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A menses 3 napos késése alapján nem lehet a diagnózis felállítani, de kizárni sem. Ha életmódváltásra sem rendeződik az alhasi fájdalom néhány nap alatt, esetleg egyéb tünet, pl. láz, jelentkezik, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 12:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: