• Testmozgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!Ezelott 2 hettel tornasztam vagy 2 napot(hasizom,hatizom,gugolas,combizomtorna stb)es nagyon fajt a nemi szervem,begombasodtam,ugyan abba az idobe fazott meg a labam igy aszt hittem h a gombasodas a fazastol van,ki is kezeltem gyogyszerrel.A tegnap megint tornasztam es ma reggel ugysanazzal a fajassal ebredtem.Vajon a tornaszas az oka?mit tegyek azert jo lenne mozogni is.koszonom valaszat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! A torna okozhatja a combtő fájdalmát, ez sugározhat a hüvelybe, ez egyszerű megerőltetés miatt jön létre, gombásodást nem okoz. Ha néhány nap alatt nem javul, és továbbra is fennáll hüvelytáji fájdalom, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 10:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: