• Mestruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma 3 hete,hogy késik már csináltam 3 tesztet is de mindegyik negatív lett.Nincsen semmi jele,hogy megjönne pedig eddig mindig kipattogzott az arcom,megduzzadtak a melleim és nagyon görcsölt a hasam!! Ebben szeretnék segítséget kérni,hogy mit csináljak?Mert még eddig nem voltam nőgyógyásznál egyszer sem és nem tudom mi a teendő ilyenkor!!Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Funkcionális ok ilyenkor a legvalószínűbb. Oka lehet a késének a stressz, fogyás, hormonális zavar. Friss teszttel keressen fel nőgyógyászt, hogy kivizsgálják.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 21., 18:40; Megválaszolva: 2011. július 22., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...