• Beteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Orvosi vizsgálat során az alábbi szerepelt az ambuláns lapon "kisajkak felszívódóban". Megkérdeztem az orvost mit jelent, azt mondta a szeméremtest sorvadása. Mi ennek az oka? Ez is autoimmun betegség? Kérem legyen szíves leírni mi is a bajom, mi okozza ezt az elváltozást, mik a kilátásaim. Lehet rosszindulatú is? Van valami további teendőm. Válaszát megköszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Sajnálom, nem tudok segíteni, én ezt a jellegű orvosi kifejezést nem hallottam még, kérem vizsgálat miatt keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 19., 16:33; Megválaszolva: 2011. július 25., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés