• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! 21 éves vagyok.4,5 évig szedtem fogamzásgátlót (lindinette) idén áprilisban hagytam abba rá 4 napra megjött és utána 2 hónapig rendszeres volt.Már egy hete késik.Csináltam tesztet ami negatív lett.Párommal ovszerrel védekezünk de nem szakadt ki nemcsuszott el és aktus után mindig megvizsgáltuk és nem volt probléma.ezek alapján lehetek tehes? vagy esetleg más lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Néhány nőnél, akinél a tabletta előtt is pontatlan volt a vérzés, előfordul a tablettaszedés után vérzészavar. A késés oka lehet még sok dolog, akár stressz, fogyás, hormonális okok, de terhesség is. Friss teszttel keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 14:07; Megválaszolva: 2011. július 19., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: