• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Kb 4 éve szedek Lindynette 20-at. A 7 napos szünet után július 10-én kellett volna elkezdenem a következő levelet, de sajnos nem tudtam, mert elutaztam és a gyógyszer otthon maradt. Leghamarabb 3 nap múlva pótolhattam volna, ezért úgy döntöttem megvárom a menstruációmat, hogy az első napon elkezdhessem. Pénteken (15-én) meg is jött, bevettem a gyógyszert és másnapra el is múlt a vérzés. Szombaton együtt voltunk a párommal és a megszakítás nem sikerült. Az aktus után hüvelyöblítést végeztem. Lehetek terhes?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem zárható ki terhesség, már az, ha a menses csak pecsételő jelleggel jelentkezik, az utalhat rá, történjen nőgyógyászati vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 17., 08:13; Megválaszolva: 2011. július 18., 23:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés