• Lehetséges

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretnem kerdfezni a valaszaval kacsolatbban hogy mijen esetleges gyulladasom volt es mijen kovetkezmenyek lehetnek a csipo erzes vizeleskor meszunt es a petefeszkem es mehem sem szur,teljesen elmultak a tunetek,szeretnem kerdezni hogy a szexualis egyuttlet megindithasa a verzest,vagy ha megszunt lehet sima felfazastol volt es szeretnem tudni hogy valtsak e fogamzasgatlot vagy ne legravant szedtem de az utolso negy tablletat nemvettem be a verzes miadt,holnap jar le az egy het szedhetem ujra vagy tudna ajanlani valami nekem megfelelot fel eve voltam rakszurasen ott az eredmeny jolett ket kisgyermekem van es egy abortuszom volt.valaszat elore is koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Az előzményeket nem tudom, sajnos levele több helyen nehezen értelmezhető. Mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatot javaslok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 15., 13:47; Megválaszolva: 2011. július 18., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés