• Nagyon erős barnázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Május 1-én abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert babát szeretnék. Akkor május 7-én rendesen megjött. Utána legközelebb rá 39 napra, június 15-én jött meg. Ebben a ciklusban görbe és ovu teszt szerint is kb. július 2-án volt ovulációm. Ez után pár nappal elkezdtem barnázgatni, majd egyre erősebb lett. Naponta 1 tisztasági betét elég volt ugyan, de azért elég kellemetlen. Volt, hogy kicsi vér is folyt. Az ovu szerint kb. 16-án kellene megjönnie, de úgy néz ki, hogy ma megjött. Nem sok, elég enyhe vérzés. A wc papíron volt egy nagyobb alvadt vér is. Mi okozhatja ezt az egészet? Csatolom a görbémet is. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/dc3ada8979f5f2b6efa5ec3790285e1a_110615_110711_1310428800_.png Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Deli Tamás válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! A fogamzásgátlót még csak most hagyta abba - teljesen felesleges hőgörbéket rajzolgatni meg ovulációs teszteket végezni, egyszerűen várjon pár hónapot türelemmel, amíg a ciklusa beáll. A gyermekvállalás egyébként sem "projekt", bárki is állítja ezt - a biológiának és természetnek van véletlenfaktora is, ezt tudomásul kell venni. A következő hónapok során rendszeres (főleg ciklusközépnek gondolt időszakban történő) szexuális élettel van esély a terhességre, egyébként pedig ha 4-6 hónap után sem áll be a ciklus, érdemes nőgyógyászhoz fordulni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 12., 08:09; Megválaszolva: 2011. július 14., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: