• Repedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cím... Olyan promlémával kűzködök,hogy ahol a nagyajkaim összeérnek elől kialakult egy hajszálrepedés, sajnos nem tom mitől, és azt sem, hogy hogyan tudnám elmúlasztani.A nőgyógyászom azt mondta h gyulladástól,,,de nincs gyulladásom mégis előjön, alul nem használok semmiféle lemosót, csak langyos vizet...így lemosó sem lehetaz okozója. Kérem segítsen.Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati gyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valóban legnagyobb valószínűsége annak van hogy, valamilyen kis gyulladás miatt (ami akár egyéb panaszt nem is okoz magának) alakulhatott ki az a hajszálrepedés. Azt javasolnám, hogy érdemes lenne bekenni valamilyen bőrnyugtató krémmel, vagy ha írt fel Önnek az orvosa valamilyen krémet a gyulladásra akkor azzal ápolni a panaszos területet. Amennyiben panaszai nem szűnnek érdemes lenne egy bőrgyógyász szakorvosnak megmutatnia.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-05 01:56:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: