• Ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Petefészek cisztám van.A kérdésem az lenne meddig nem okoz gondot hogy nem jött meg a menstruációm? A laporoszkópos műtétet csak akkor kell elvégeztetni ha panaszaim vannak? Meddig várjak hogy magától kiürüljön? Köszönöm válaszát:

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészek ciszta témában

        Tisztelt Hölgyem! UH kontroll 2-3 hónap / menses múlva esedékes. Műtét akkor kell, ha szabálytalan a szerkezete, növekszik, panaszokat okoz, eleve túl nagy, kóros szérum tumormarker szintekkel társul. A menses pedig akár több hetet is késhet. (Ha nagyon nem akar megjönni, azért végezzen terhességi tesztet.)


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 02., 18:26; Megválaszolva: 2011. július 04., 16:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: