• Soha véget nem érő folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő!Az lenne a problémám hogy hosszú honapok óta nem múlik el a folyásom pedig már minden létező antibiotikumot beszedtem , mindenféle irigálót használtam , a leoltásom negatív, a folyás egyébként szagos , fehér de semmiféle más tünet nincs , se fájdalom se viszketés.Kérem segítsen mert már nagyon el vagyok keseredve, már több orvosnál is jártam de mindenki mást mondot és már nem tudom mit tegyek!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Tisztelt Cím!

        A hüvelyi váladék két részből áll sejtes elemekből (hüvely nyálkahártyáját alkotó sejtek, mikroorganizmusok amelyeknek a jelenléte teljesen normális mivel a hüvely normál flórájának felépítéséhez szükségesek), valamint oldott anyagokból (pl.: vízben oldott fehérje). A hüvelyváladék összetételét sok minden határozza meg (fertőzés, normál flóra összetétele, hormonok, táplálkozás, életmód mosó-, tisztálkodó szerek). A hüvelyváladék megváltozásának leggyakoribb oka a fertőzés de, mivel a leoltása negatív lett, így hüvelyi fertőzése nagy valószínűséggel nincs. Azért kapott sok különböző választ azoktól az orvosoktól akiknél járt, mivel sok oka lehet a hüvelyváladék megváltozásának (fertőzés, hormonok, táplálkozás, életmód mosó-, tisztálkodó szerek) meglehet, hogy érdemes lenne például, egy másik tisztálkodó szert kipróbálnia.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-05 01:41:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: