• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Webdoktor. 28 éves nő vagyok és el vagyok keseredve,ezért is fordulok kérdésemmel önhöz. Teherbe szeretnék esni de kezelnek - Hyperprolactinaemia ,Inzulin resistencia és Hypothyreosis - al. Legutóbbi labor eredményeim: TSH: 0.1094mlU/l , FT4: 16,52pmol/l , progreszteron: 11.800nmol / l , inzulin:18.20mlU/l . Nagyon szeretnék már kisbabát de nem tudom mikor lehetne lehetséges ilyen laboreredménnyel., vagy min kell "javítani" hogy lehetséges legyen a terhesség. Válaszát előre is köszönöm.... Bójásné Rácz Helga

        Dr. Fekete István válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        sajnos technikai okok miatt a kérdését nem kaptam meg, ha még aktuáli állok a rendelkezésére


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 29., 17:07; Megválaszolva: 2011. október 14., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés