• Problémás lett a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Kb 8éve menstruálok,amiből nagyjából az első hat porblémamentes volt,az utolsó két évben menstruációkor a normális alhasi fájdalom és görcs mellett fellépett a szúrás is,ami kezdetben csak egyszer kétszer fordult elő,de az utóbbi időben,minden alkalommal az első két napot iszonyú szúrás kisér. Ebben a két napban algoflex-m men élek mert nélküle néha még mozdulni sem bírnék.Tampon használó vagyok,vagyis csak voltam,mert most már azt sem tudom használni az erős szúrás miatt.A hüvely alsó részéből indul felfelé, néha a fenekembe is,és az ezt képzeletben összekötő vonal közepének a két oldalán is érzem a szúrást. Mintha valaki erőből egy késsel szúrkálna.Nem tudom mitől lehet,de az biztos hogy nem normális dolog. Voltam nőgyógyásznál, aki megállapította a hüvely szubakut és idült gyulladását,kaptam rá betadine kúpot,a laboreredményem negatív lett de a szúrás még mindig nem múlt el.Most detralex et kell szednem 15napig. (Remélem használni fog.) Mitől szúrhat ennyire ha eddig semmi bajom nem volt? Lehet hogy a végbéllel kapcsolatos vagy aranyérrel? Mit tehetek hogy jobb legyen? Esetleg van vény nélkül kapható gyógyszer ami nemcsak a fájdalmat és görcsöt,hanem a szúrást is enyhíti valamennyire? Mert az algoflex m a szúrásra nem segít. Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas menses témában

        Kedves Kérdező! Szervi ok hiányában is lehet éles fájdalom, oka a méhnyálkahártya lelökődése okozta görcs, egyes nők fájdalomküszöbe alacsonyabb is, pszichés hatások is hozzárjárulhatnak a fájdalomhoz. Az Algoflex M ha nem elég, meg lehet próbálkozni Cataflam tablettával, esetleg fogamzásgátló szedésével.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 28., 00:21; Megválaszolva: 2011. június 29., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: