• Hüvely folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nö! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy 3 hete vettük észre a párommal,miután haza értünk a nyaralásból,hogy szeretkezés után,amennyiben nem megy el rögtön zuhanyozni,kis börirritáció jelentkezik nála.Nekem lett egy pici fehér folyásom,ami az elmúlt pár napban kicsit sürübb lett,szaga nincsen,de ezenkívül nincs más panaszom.A menstruációm jövö héten fog megjönni,köze lehet ehhez a folyásomnak?Vagy pedig keressek fel egy nögyógyászt?Köszönöm válaszát!Üdvözlettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! A menses előtti problémák oka általában a gomba, ja lenne egy gomba ellene Gynoxin kezelést elkezdenie, és a vérzés után folytatni, a párja Lomexint használjon. Ha elfogyott a a Gynoxin, akkor Gynophilus Protexinnel rendbe tudja hozni a hüvelyflórát, mert lehet, hogy a hüvelyflórája érzékenyebb a fertőzésekre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 27., 11:09; Megválaszolva: 2011. június 28., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés