• Fogamzás gátló befolyásolhatja a hüvelyváladékát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! 23 éves lány vagyok több mint 1 éve tartós kapcsolatban élek. Az utóbbi 5 hónapban tri regol fogamzásgátlót szedtem. Három hónapja szinte teljese lecsökkent a nemi vágyam és ez együttlétek alatt a "nedvességem" is elég kevés és sűrűbb lett, az íze pedig "kesernyés". Két hónapja észrevettem hogy a fehér folyásom( a minden napos hüvelyváladékom) kicsivel több lett, de nincs betegségre utaló tünetem(nem ég, nem viszket). A mai nap voltam nőgyógyásznál és nem talált semmilyen látható elváltozást. Lehetséges hogy a gyógyszer miatt lett kevesem és sűrűbb az együttlétek alatt a váladékom? És attól lehet kesernyés az íze?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyszárazság témában

        Kedves Kérdező! A hüvely szárazságát okozhatja a fogamzásgátló, az íz pedig függ ez ön által elfogyasztott ételekből, mert azok illóanyagi kiválasztódnak a hüvelybe. Meg kell próbálkozni bő folyadék fogyasztásával, friss ételek fogyasztásával és síkosítóval.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 26., 18:59; Megválaszolva: 2011. június 27., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: