• Kinga

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!Párommal szeretnénk babát,ezért próbálkoztunk.A menstruációm 30-38 napos szokott lenni,5 napot késik a menstruációm.Csináltam már tesztet de mind negatív.Amit feltűnt,az az hogy olyan érzésem van mintha megjönne,de mégsem jön;alkohol tartalmú italokat nem bírom meginni,kávét sem tudom már meginni,ha netalán igen,akkor rosszul leszek tőle.Melleim nem fájnak,nem tudom hogy terhes vagyok-e,de aggódom hogy már ennyit késett és a negatív a teszt is,hogy esetleg más probléma lehet a háttérbe.Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Ismételje meg a tesztet 3 nap múlva. Ha továbbra sem jön meg, és a teszt negatív, akkor nőgyógyászt keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 26., 15:10; Megválaszolva: 2011. június 27., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés