• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, miszerint 2010 októberében HPV vírust találtak nálam. Most voltam újabb vizsgálaton, ahol közölték hogy herpeszvírusom is van, csináltak újabb rákszűrést, aminek várom az eredményét. Egyébként olyan panasszal kerestem fel a nőgyógyászt, hogy a jobb oldalon fáj, görcsöl a petefészkem, amiben az elmúlt év októberében egy ciszta szerű valamit találtak, ami mostanra eltűnt. Menstruációm már évek óta nincs normálisan, amióta abbahagytam a fogamzásgátlót. Van úgy hogy hónapokig nincs semmi, utána megjön rendesen egy-két hónapig, utána megint semmi...viszont a párommal nem védekezünk semmilyen módon, mégsem esek teherbe...mi lehet a gond? Most mihez kezdjek? Lehet egyáltalán gyerekem? Mit tegyek a fogamzás érdekében? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a meddőség, HPV fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A leírtak alapján részletes nőgyógyászati endokrinológiai, meddőségi, andrológiai kivizsgálás elkezdése szükséges, kérjen beutalót ezekre a szakrendelésekre. Hormonvizsgálatok, hüvbelyi ultrahangm hysteroscopia, laparoscopia, petevezető-átjárhatósági vizsgálat, spermavizsgálat stb. várhatók, a megfelelő sorrendben.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 24., 17:26; Megválaszolva: 2011. június 29., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: