• pcos fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Decemberben diagnosztizáltak nálam pcot és inzulinrezisztenciát.Merformin xl 500 tabletát kaptam.Voltam ultrahangon mind a két petefészkemen vannak ciszták,a bal oldaliban egy 30mm ciszta van azt mondták mind a két petevezetékem el van zárodva és egy méhszáj sebem is van.A diagnosztizálás meg történt de nem kaptam sem gyógyszert sem tájékoztatást.A hasam napi rendszereséggel fáj de nem szoltak rá semmit.Félek nehogy elrákosodjon meg az állandó fájdalom is aggaszt.Szeretném a véleményét kérni mert ez így sokáig nem maradhat!Gyermeket még nem szültem.

        Dr. Fekete István válasza a PCO témában

        A hasi fájdalmai nem lehetnek a PCO miatt, ugyanakkor a 3cm-es cysta időnként okozhat ilyen panaszokat.A petevezetékeinek működését csak specialis nvizsgálat után lehet véleményezni-történt ilyen?Mitől van méhszájsebe? Szült már? A levele számos kérdést vet fel, az lenne a legjobb, ha felkeresne egy komolyabb szakembert, aki kellő időt tud Önre szánni.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 17:19; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés