• Nőgyógyászati rákszűrés diagnózisa mit jelent

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! Szeretném megtudni, hogy mit jelent: A portio felszínén polyp. ectopia, hely. vérzésekkel, széli részen kanyarg. érh. zavart reg. St. R. nagys. uterus, szabad köny. Rehab. cervix plast. szóba jön Dg.kolp. athypia Köszönöm szépen előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Enyhe fokú hámelváltozás látható a méhszájon. Az orvos nagy valószínűséggel végzett rákszűrést, ennek az eredményétől függ a további teendő. Illetve méhszáj plasztikai műtétet javasol a doktor, ennek eldöntéséhez mindenképpen a rákszűrés eredménye szükséges!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 23., 07:09; Megválaszolva: 2011. június 25., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés