• Cysta: mekkora az esélye a teherbeesésnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt héten 41mm-es cysta-t diagnosztizált nálam a nőgyógyász.Az lenne a kérdésem hogy mennyi esélyem van arra hogy terhes vagyok mert 05.01-én volt az utolsó menstruációm.Ha nem vagyok az mitől lehet cysta-m és mennyi esélyem van a teherbe esésre? Köszönöm előre is válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a cysta témában

        Tisztelt Hölgyem! Pontos válaszhoz meglehetősen sok információ hiányzik - legfontosabbként: történt-e terhességi teszt, mikor, milyen eredménnyel. Ha nem, és választ szeretne kérdésére, végezzen terhességi tesztet. A menses késését ilyenkor gyakran a ciszta hormontermelése okozza. A leggyakoribb ok a cystaképződésre egy érdett tüsző kilökődésének elmaradása, az tovább nő és így alakul ki az ún. follicularis cysta. Ennek követése, kezelése úgy történjen, ahogy orvosa Önnek elmagyarázta. A cysta elmúltával ugyanúgy teherbe tud esni, mint ha nem lett volna cysta.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 22., 13:11; Megválaszolva: 2011. június 24., 06:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: