• Hogyan szabadulhatnék meg a visszatérő nőgyógyászati gondjaimtól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő! Mozgáskorlátozott (SMA) lány vagyok. Hosszú ideje küzdök visszatérő fertőzés jellegű gondokkal, SavvyCheck teszt gombát mutatott ki, melynek eredményeként a nőgyógyásztól krémet, valamint Diflucan kapszulát kaptam (az ágyra felmászni nem tudtam, ezért tényleges vizsgálat nem történt). Ez több hónapra megoldotta a problémát most viszont megint visszatért a diszkomfort érzet. Ilyenkor jobb alhasi részen szúrás jellegű fájdalmat is tapasztalok időnként. Sajnos sosem volt rendszeres a menstruációm, már az elejétől fogva csak 2-, 3 havonta, néha még ennél is ritkábban jön meg. Fogamzásgátlót nem szedek, nem élek nemi életet. Ismerőseim PCOS-el ijesztgetnek, tény, valóban van vékony szőrcsík az alhasamon. A petefészkeket, csak hüvelyi UH-val lehet rendesen megvizsgálni? Ezt el lehet végezni szűz páciensen is? Vagy első körben menjek hasi UH-ra? Okozhatja-e egy esetleges petefészek/méh probléma a gombásodás visszatérését (először valószínűleg uszodában kaptam el.). Kérem adjon tanácsot, mit tegyek? Merre induljak kivizsgáltatni magam?

        Dr. Boros Miklós válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező!Nőgyógyászati vizsgálatra és kismedencei UH.vizsgálatra lenne szükség csak ezek után mondható vélemény.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 17., 10:08; Megválaszolva: 2011. június 20., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés