• Peteérés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot,az a problémám hogy az utolsó menstruációm május 18 án volt meg azóta minden nap lázmérőzök vettem kismikroszkópot sőtt tesztet is de semmi nincs peteérés már 53 napja semmi,rendszertelen a menstruáciom az orvosnál minden rendben van csak nincs peteérésem már kiírta a doktor a clostibergit tablettát de azt csak akkor szedjem ha megjön a menstruációm és az 5 ik nap elkezdeni 5 napig és a menstruáciotol 14 napra készülnék ultrahangra,de nem jön meg még lehet peteérésem?érdemes nézni a mikroszkopot?menzesz előtt mindenképp van peteérés?köszönöm válaszát!Klaudia

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Klaudia!

        Ha a kezelőorvosa kiírta a gyógyszert, akkor valószínűleg már bizonyított volt, hogy nincs peteérése. Nyugodtan várjon a menstruációra, ennyi idő elmúltával már nincs szükség a peteérést vizsgálni, anélkül is lehet vérzés, amikor a méhnyálkahártya eléggé megvastagszik, és lelőkődik. Ezután kövesse orvosa tanácsait.

        Tisztelettel: Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-03 11:21:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: