• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 napja késik a menstruációm. A párommal óvszerrel védekeztünk, nem vettük észre ,hogy kiszakadt volna. Lehetek terhes?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Az óvszer sem nyújt 100%-os védelmet, ezért érdemes tesztet csinálni, bár kicsi az esélye terhességnek. sok oka lehet még a késésnek: stressz, fogyás, belgyógyászati ok, hormonális ok,. stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 12., 10:45; Megválaszolva: 2011. június 13., 15:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: