• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Voltam nőgyógyásznál,és méhszájsebem van. Nem kaptam rá semmi krémet,vagy gyógyszert.A doktorom valamivel bekente,azt mondta lekezeli.Már 2éve volt egyszer méhszájsebem,de akkor sem mondták meg h ez mitől jön elő,és hogy mit tehetnék,hogy ne jöjjön elő többet!? A másik kérdésem az lenne,hogy mennyi időt kell várnom,hogy újra szeretkezhessek a párommal anélkül.hogy fájna és utána véreznék?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a méhszájseb témában

        Kedves Hölgyem! Amennyiben nem okoz panaszt, nem szükséges kezelni, illetve elváltozás hosszú idő alatt, de spontán is rendeződhet.A méhszájseb kezelése többféle lehet, lehet kezelni például ecseteléssel, fagyasztással, elektorkoagulációval, de egyes esetekben műtét, konizáció jön szóba. Azt, hogy az ön betegségével kapcsolatosan van-e egyéb teendő csak a kezelőorvos fogja tudni megmondani, javasolt hozzáfordulni. A megelőzős a hüvely állandó savas pH tartományban való tartása. Ezt vagy tejsavas hüvelyöblítéssel vagy pedig ilyen kúpokkal lehet elérni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 10., 20:57; Megválaszolva: 2011. június 13., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés