• Hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Olyan kérdésem lenne, hogy már másfél éve abbahagytam a Lindynette fogamzásgátlót (addig 4évig szedtem) és azóta is vannak olyan panaszaim, mint hajhullás (egyre erősebben), zsíros miteszeres arc és erős szőrösödés főleg arcon de máshol is. Azt hittem, hogy majd rendeződik de még mindig nem. Amikor abbahagytam sokáig nem is jött meg de most már úgy fél éve rendszeres a menstruációm. Várjak még? Mit tehetnék? Olvastam, hogy a fogyás segíthet (52kg/155cm), ez igaz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! Nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelés felkeresése javasolt, nem érdemes tovább várni a kivizsgálással.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 06., 23:30; Megválaszolva: 2011. június 07., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés